Cautare

2536 de rezultate pentru "primaria lita" (6.29 secunde)
Conform evaluarilor existente, la Primaria Culciu patru grajduri ar costa cit o lada de bere Grajdurile atribuite in baza H.G. ... si aceasta suma este trecuta si in contractele incheiate in anul 2002 intre Primaria Culciu si detinatorii acestor grajduri.
Desi guvernul a emis acte normative pentru sprijinirea tinerilor, Primaria Craiova nu le-a pus acestora la dispozitie nici terenuri gratuite, nici case la preturi accesibile. ... Chiar daca primaria nu are bani, solicitantii pot depune cereri pentru a intra in posesia unei case in acest regim.
Primaria Oradea - 43.000 de euro; ... Primaria Marghita - 48.712 euro; Primaria Cefa - 17.100 de euro; ... Primaria Diosig - 798.550 de euro (modernizarea drumului DC 39 de la km 0 la km 5 + 600;
Orfahli s-a ratoit si el din nou la autoritatile publice, invocand clauze ale contractului din 2001 dintre SC Cronos si Primaria Craiova, care prevad ca administratia tebuie sa-i puna la dispozitie 1.500 de locuri de parcare, si nu 630, cat pretinde ca i s-au dat.
Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
Si asa saraca in materie de coordonare a asociatiilor de proprietari, Primaria Craiova nu a alocat nici un leu in acest an pentru reabilitarea termica a imobilelor cu destinatie de locuit.
"Primaria va avea nevoie de specialisti in informatica si cadastru, gospodarire comunala, integrare europeana, la departamentele "Disciplina in Constructii", "Buget-Contabilitate", "Protectie Civila", "Investitii si Achizitii Publice", la "Autoritatea Tutelara", "Control Comercial", "Executari Silite" si chiar la Cabinetul Primarului.
Primaria Craiova a pierdut, surprinzator, la prima vedere, disputa în instanta cu SC Eco Sud SRL, administratorul rampei ecologice de la Mofleni, pe seama pretului platit de craioveni firmei bucurestene pentru gunoiul menajer depozitat.
Primaria Craiova a pierdut, surprinzator, la prima vedere, disputa în instanta cu SC Eco Sud SRL, administratorul rampei ecologice de la Mofleni, pe seama pretului platit de craioveni firmei bucurestene pentru gunoiul menajer depozitat.
Primaria Craiova a pierdut, surprinzator, la prima vedere, disputa în instanta cu SC Eco Sud SRL, administratorul rampei ecologice de la Mofleni, pe seama pretului platit de craioveni firmei bucurestene pentru gunoiul menajer depozitat.
Afirmatia ii apartine omului de afaceri Mircea Marosy, care de trei ani se judeca pentru aproape 40 de hectare de teren cu Primaria comunei Vinatori, reprezentata de casa de avocatura "Cozma si Asociatii". ... Cu aceasta hotarire am mers la Primaria Vinatori si am cerut sa treaca suprafata pe rol.
  Taxa pentru orice hârtie Primaria Craiova are "în jur de 60 de taxe", spune directorul Directiei Impozite si Taxe din cadrul municipalitatii, Ioan Vacariu.
Primaria municipiului Mangalia, la initiativa edilului Claudiu Tusac (foto), a invitat, ieri, agentii economici din sudul litoralului la discutii despre revigorarea turismului.
Si asta in conditiile in care primaria din localitate si ANL au cheltuit bani grei pentru sistemul de conducte. ... "Firma care monteaza detectoarele de gaze m-a ales pe mine sa intocmesc proiectele deoarece eu am facut si proiectul prin care primaria a tras conducta pana la scara blocului.
Primaria a somat in repetate randuri compania sa-si plateasca darile si chiar a pus sub sechestru unul dintre active, fostul stadion al echipei de fotbal Electroputere Craiova, care valora pe piata anul trecut circa opt milioane de euro.
La doua luni de la intrarea in vigoare a ultimelor prevederi in domeniul termoizolarii, Primaria Craiova nu este inregistrata la guvern cu nici o solicitare de finantare a lucrarilor de executie de catre stat - cota de 50%.
Ministrul dezvoltarii, Vasile Blaga, a venit ieri in Banie pentru a semna trei contracte de finantare in valoare de aproximativ 14 mili-oane de euro, initiate de Primaria Craiova, Consiliul Judetean Dolj si Primaria Dragasani, ocazie cu care a promis ca va aloca fonduri pentru Sala Polivalenta.
Primaria Sectorului 2 primeste de saptamana viitoare, incepand de joi, 15 iulie cereri de notificari pentru soldari, de la comerciantii care-si desfasoara activitatea pe raza sectorului si care vor sa faca reduceri de preturi la produsele de sezon.
Pentru ca este vorba despre un parteneriat public privat, Primaria Capitalei va suporta jumatate din suma, urmand ca restul sa fie achitat de firma castigatoare a licitatiei.
"Prin promovarea acestui proiect de hotarare se vizeaza fluidizarea si optimizarea traficului rutier, cresterea capacitatii de preluare a traficului, imbunatatirea conditiilor de deplasare pentru vehicule, cresterea gradului de siguranta a participantil0r la trafic si asigurarea respectarii conditiilor de protectie a mediului inconjurator in zona Razoare din sectorul6." - se arata in expunerea de motive pentru semnarea acordului cu Metrorex, de catre Primaria Capitalei, ce a fost arpobata joi in Consiliul General.
google-analytics.com